Waar zijn we (in godsnaam) mee bezig?

Hier worden ondertitels met liefde gebrouwen. En met een gezonde dosis vakmanschap, want ondertitelen is een ambacht. Een stiel. We tonen je hieronder een greep uit de projecten waar we nu en straks aan werken. De kans is groot dat we er je huiskamer mee binnenkomen. En we hopen dat je dat niet merkt, want dan zijn we goed bezig. 😉

(#goede_ondertitels_vallen_niet_op)

☛ VRTNU ☚

VRTNU

BLOOD

Een Ierse whodunnit à la Broadchurch en The Killing. Héérlijke tongval, whiskey met een e, een rebelse verstoten dochter en op het einde een plot twist waar Chubby Checker jaloers op zou zijn. Vanaf 31 augustus op vrtnu.be.

☛ Vitaya ☚

Vitaya

MASTERCHEF AUSTRALIA - 11

Het laatste seizoen met dit olijke trio als jurylid, maar wel weer om duimen en vingers bij af te likken. En dat 61 afleveringen lang. Wij lezen ter eindredactie alle ondertitels na. Het is smullen. Your time starts now…. Nu te zien op Vitaya.

☛ Canvas ☚

Canvas

VRANCKX ROUTES : Zambia

Mununga is een dorp in Zambia dat z’n bestaan te danken heeft aan een godin. La déesse is geen strijkijzercitroën, wel een tot op de draad versleten oude vrachtwagen die op wegen die naam niet waardig het lot van een heel dorp draagt. Binnenkort op Canvas.


+15.800 films, series, docu's ondertiteld,

waaronder deze fijne exemplaren...