...

...

ONDERTITELEN VOOR BEDRIJVEN

Elke marketeer weet het: onderschat de kracht van video niet. Tegen 2021 zal 82% van het internetverkeer bestaan uit video. We zijn nu al aardig op weg. En meer dan de helft van de marketing professionals geeft aan dat video voor hen de beste return on investment biedt.

 

video is here to stay

Als je je klanten wilt blijven bereiken, kun je als bedrijf maar beter inzetten op video. En als je wilt dat ze je kunnen volgen, kun je die video's maar beter ondertitelen. Want je klant zit online, en online kijkt hij video zonder de klank aan te zetten.


ondertitelen is niet makkelijk

Moet je nu zelf gaan ondertitelen? Dat kun je zeker proberen. Maar... wedden dat je niet tevreden zult zijn met het resultaat? Jammer van je inspanning. Jammer voor je video. Goed ondertitelen is niet makkelijk. Het is een vak, er zijn regels die je moet volgen. En er zijn (gelukkig) mensen die dat vak door en door beheersen.


spotless kan je helpen

We kunnen je video ondertitelen in zo goed als elke taal. En we kunnen ervoor zorgen dat de ondertitels kant-en-klaar op het beeld gemonteerd staan. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je ondertitelde video op je website, op Facebook of op Youtube plaatsen. Klaar.

En we kunnen nog veel meer...